Η Flex Delivery είναι μία εταιρεία του Ομίλου της Bsklogistics και εδρεύει στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι η ταχύτερη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα παραλαβής από το κατάστημα, μεταφοράς και παράδοσης κατ’οίκον.

Έχοντας ως αφετηρία τα καταστήματα εστίασης και εμπορίου η Flex Delivery αποσκοπεί να καλύψει με αξιοπιστία τις ανάγκες διανομής και παράδοσης ενός μεγάλου εύρους επιχειρήσεων, όπως μάρκετ, κρεοπωλεία, μανάβικα, φαρμακεία e-shop(κλπ).

Σκοπός της Flex Delivery είναι η έγκαιρη και αποτελεσματική μεταφορά των προϊόντων στον τελικό τόπο παράδοσης, έχοντας ως κριτήριο την γρήγορη, ασφαλή διανομή και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την επιχείρηση.

Με γνώμονα τα υψηλά standards και τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων στην παράδοση κατ’ οίκον, αξιοποιούμε τα ‘’smart’’ τεχνολογικά εργαλεία (GPS tracking) που έχουν ως αποτέλεσμα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση.

Η επιχειρηματική ιδέα της Flex Delivery , προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επιχειρήσεων, βασίζεται στην εμπειρία που έχει αποκτηθεί σε βάθος ετών στον χώρο της εστίασης και στην παροχή υπηρεσιών delivery, στην αποτελεσματική διαχείριση των παραγγελιών και του προσωπικού, στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση μέσω της σύγχρονης εφαρμογής που εξατομικεύεται στις ανάγκες του κάθε ιδιώτη.

Μία Απάντηση

Φόρμα Επικοινωνίας Για Επιχειρήσεις

    Φόρμα Επικοινωνίας Για Διανομείς